Szkolenie obejmuje najnowsze trendy w agrotechnice oraz pokazuje możliwości bezpośredniego połączenia naszych rolniczych działań z rynkiem sprzedaży. Duża uwaga kładziona jest także na produkcję zrównoważoną.
Szkolenie sfinansowane z Funduszu Promocji Mięsa Wołowego. Uczestnictwo w poszczególnych częściach szkolenia wymaga każdorazowo rejestracji uczestników.
Link do formularza rejestracyjnego części pierwszej: https://forms.gle/fNncagvGn39VhnTk6
W celu zapewnienia wysokiej jakości szkoleń zaproszeni do udziału w projekcie zostali wybitni znawcy tematu - zarówno nauczyciele akademiccy jak i praktycy.
Wykładowcy:
- dr inż. Robert Borek (Instytut Uprawy Nawożenia i Gleboznawstwa - PIB w Puławach, prezes Ogólnopolskiego Stowarzyszenia Agroleśnictwa)
- dr hab. inż. Maciej Adamski, prof. nadzw. (Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, Zakład Hodowli Bydła i Produkcji Mleka)
- dr Małgorzata Szostek (Uniwersytet Rzeszowski, Instytut Nauk Rolniczych, Ochrony i Kształtowania Środowiska)
- mgr inż. Marcin Wójcik (Stowarzyszenie Hodowców Bydła "Pastwisko", Gospodarstwo Rolne "OIKOS")
- lek. wet. Wojciech Wójcik (Polski Związek Hodowców i Producentów Bydła
Mięsnego)
- mgr Łukasz Nowacki (Polski Instytut Badawczy Permakultury, Fundacja Transformacja),
- mgr inż. Grzegorz Ciechomski (Gospodarstwo Rolne La Fuente )
- mgr inż. Andrzej Majerski (Stowarzyszenie Hodowców Bydła "Pastwisko", Gospodarstwo Rolne)
oferta_szkoleniowa-produkcja_wolowiny_w_zgodzie_z_natura.pdf